вторник, 7 август 2012 г.

Обувките за дамите, и не могат ли без тях?

Отличният избор на дамските обувки за всички годишни времена е труден за съчетаване. Толкова много има, че те чак се затрудняват драстично. Така е, защото производството е голямо по целия свят на дамски обувки, а пазарищата са свити, а това кара хората да имат доста по- големи изисквания за обувките си.
Вярно ли е че, жената има само един единствен чифт обувки? Естествено че е лъжа! Дори и баба ми, понеже и тя е жена, си има  10-15 чифта обувки, сандали и чехли, боти и ботуши, които понякога не може да намери из цялата къща. Едни е прибрала в мазата, а другите под леглото, а трети модели обувки, дори не ги знае къде са. А модела си дамска обувка, който си го носи за всеки ден, си поддържа и прибира редовно в обувното шкафче!
Даже и малчуганите са чудесно информирани, че красивите мадами носят официалните дамски обувки. Придават им чудесен външен вид, и всички ги забелязват. Ако искате да ви забележат и вас, мили момичета, носете обувките на високите токове!
На дали, можем да ходим само с високи обувки. Не винаги. Но ако живота и грижите ни го изискват, нямаме друг избор! Ако ще трябва да ходим на работа, то трябва да имаме удобни и равни обувки, с които да изкарваме целия ден. Те ще си стоят, там, в съблекалнята, най-отдолу на полицата за обувки, с които ще се преобуем, за да изпитваме комфорта през работния ден. А иначе, до там, можем да си ходим с елегантните си обувки, с които ще сме неповторими на външен вид пред обществото, в зависимост от стила на облеклото ни!
Няма как да си нямаме и маратонки, или обувки с по-спортен мотив, които са необходимост за фитнес залите, бягането по стадионите и поддръжката на добрата женска форма! Не можем да бягаме на обувки на токчета, нали е така? Трябват ни и едни такива обувки, които да можем да носим със спортен панталон, анцунг или дънки. А за в къщи, трябва да си имаме, домашни обувки, пантофки или чехлички, в зависимост от това, какъв е пода!
дамски обувки онлайн магазин
Какво разбрахте мили дами от думите до тук? Аз като жена, са ми необходими най-малко пет модела дамски обувки, които си ги поддържам в наличност, и не мога да се разделя с тях. Амортизираните си ги подновявам редовно, а модерните си обувки, поддържам в оригиналните и кутийки, добре подредени в шкафчето ми за обувки!

Няма коментари:

Публикуване на коментар